Bel mij terug

Heeft u vragen over onze producten en diensten en wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

  Naam
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Toelichting
  • Bel me
   terug
  Bezoek ons Noordstraat 50, Biervliet
  Mail ons info@decogreen.nl
  Bel ons +31 (0) 115 690361

  Deco Green Bloemen

  Dagverse bloemen:
  Wij hebben altijd een ruime keus aan diverse dagverse snijbloemen, in onze winkel staan dan ook altijd dagverse boeketten klaar voor de snelle beslisser. Een boeket geheel naar uw eigen wens laten samenstellen behoord uiteraard tot de mogelijkheden. Modern, klassiek, eigentijds… mogelijkheden genoeg.

  Bijpassende vaas nodig? Wij hebben een ruim assortiment glaswerk en potterie in de winkel om u te voorzien van een passende ondergrond. Wij gebruiken onze verse snijbloemen ook voor leuke arrangementen voor op tafel of om cadeau te doen. Ook hier hebben we dagelijks een wisselende sortering van staan die gelijk kunnen worden meegenomen.

  Bruidswerk:
  Bruidswerken; modern, klassiek of misschien eigentijds? Wilt u aan de hand van voorbeelden een bepaalde stijl hanteren of heeft u zelf geheel in gedachten hoe u deze dag invulling wilt geven met bloemen? Wij helpen u deze dag onvergetelijk te maken.

  Rouwwerk:;
  Ingetogen, uniek, gepast…Een laatste groet…. Rouwwerken vervaardigt met oog voor detail. Heeft U persoonlijke ideeën die U in het bloemwerk verwerkt wilt hebben, wij laten ons graag door U inspireren.

  Speciale gelegenheden:
  Wilt u eens extra uitpakken met een groen tintje, hoe veelzijdig kunnen bloemen zijn. Of het nu gaat om het aankleden van vergader – en presentatieruimtes, kantines, bedrijfsruimtes, trouwauto’s etc. Wij denken altijd graag met u mee.

  Abonnementen:
  Voor zowel bedrijven als particulieren is het mogelijk een bloemabonnement af te sluiten voor bepaalde tijd. Een bloemabonnement kan bestaan uit o.a bloemstukken, boeketten, beplantingen enz. de voordelen hiervan zijn dat telkens andere materialen gebruikt worden die indien gewenst met de trends of de wens van de klant meegaan.


  Wilt u een offerte aanvragen voor de aanleg van een nieuwe tuin, bruidswerk, rouwwerk, relatiegeschenken of workshops neem dan contact met ons op!

  Offerte aanvragen