Bel mij terug

Heeft u vragen over onze producten en diensten en wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Toelichting

  • Bel me
   terug
  Mail ons info@decogreen.nl
  Bel ons +31 (0) 115 690361
  • Deco Green Tuinen:

   Elk mens, elke tuin en elke wens is anders

   Deco Green weet uit ervaring dat ieder mens of gezin andere tuinbehoeftes heeft. Wij proberen uw tuinbehoeftes te verwezenlijken naar een tuin waar u elk seizoen van kunt genieten! Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  Welkom bij Deco Green

  Deco Green gevestigd te Biervliet is een enthousiast hoveniersbedrijf. Wij staan dagelijks voor u klaar en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Deco Green Tuinen

  Onderhoud: Bij het onderhouden van een tuin, omvat de term onderhoud hier de ruime zin van het woord, zeker als we praten over onderhoud in de groene ruimte. Uit ervaring blijkt dat vakkundigheid en kennis van zaken, grote invloed heeft op het resultaat voor zowel de korte als lange termijn. U kunt bij ons dan ook terecht voor een grote diversiteit aan onderhoudswerkzaamheden in en om de tuin. Aanleg: Door de routine Lees verder..

  Laatste projecten

  Hieronder vindt u onze laatste projecten. Klik op de foto voor meer informatie.

  Wilt u een offerte aanvragen voor de aanleg van een nieuwe tuin, tuinrenovatie of tuinonderhoud neem dan contact met ons op!

  Offerte aanvragen