Bel mij terug

Heeft u vragen over onze producten en diensten en wilt u dat wij telefonisch contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Toelichting

  • Bel me
   terug
  Mail ons info@decogreen.nl
  Bel ons +31 (0) 115 690361

  Deco Green Tuinen

  Onderhoud:
  Bij het onderhouden van een tuin, omvat de term onderhoud hier de ruime zin van het woord, zeker als we praten over onderhoud in de groene ruimte. Uit ervaring blijkt dat vakkundigheid en kennis van zaken, grote invloed heeft op het resultaat voor zowel de korte als lange termijn.

  U kunt bij ons dan ook terecht voor een grote diversiteit aan onderhoudswerkzaamheden in en om de tuin.

  Aanleg:
  Door de routine in ons vakgebied blijven wij ons desondanks wel ervan bewust dat het voor onze klanten altijd nog een hele klus is zichzelf voor te bereiden en te oriënteren op de huidige grote markt van vraag en aanbod van grondstoffen en beplantingen.

  Hierbij vragen wij dan ook altijd nadrukkelijk onze klanten bij diverse leveranciers etc. zich te laten informeren en zichzelf te oriënteren in prijs/kwaliteitsverhoudingen om zo bij een eventueel akkoord vertrouwd bij ons tot uitvoering overgaan.

  De kwaliteitseisen van onze klanten worden dan ook nauwkeurig in kaart gebracht om aan de verwachtingen van de consumenten te kunnen voldoen.


  Wilt u een offerte aanvragen voor de aanleg van een nieuwe tuin, tuinrenovatie of tuinonderhoud neem dan contact met ons op!

  Offerte aanvragen